Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära Jeanette

Av allt du hört

av allt du sett

 

Är inget förstört

snarare komplett

 

Livet är skört

på alla sätt

 

Men vad Gud sammanfört

har han berett

 

Det kan aldrig vara kört

när det känns så rätt

 

Mitt hjärta är berört

så mitt val är lätt

 

Jag älskar dig så..,

låt oss bli ett...

 

Kära  Jeanette




Fri vers av Kalle.O
Läst 349 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-22 16:06



Bookmark and Share


  Whytina
Vackert skrivet och jag blev lite extra lycklig när jag läste den.
2008-07-01

  Maria T
En vacker kärleksdikt
till Janette och
en talande bild
2008-06-29

    Suz
oerhört vackert skrivet:-)
2008-06-22

  Jeanette
Oj.. så himla fint skriven!
Den du har skrivit den till kommer bli otroligt glad!
*host* Måste säga att hon har ett otroligt snyggt namn!
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O