Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regntung semester



Min semester den regnade bort

mina två veckor de gick alltför fort

så mycket jag skulle göra

men det blev inte mycket jag tog mig före

Väntade på att solen skulle komma

ja nu är det bara att till jobbet tillbaka lomma....

och hoppas på nästa semester

man får väl hålla humöret uppe

med lite fester!





Fri vers av Aurora Borealis
Läst 671 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-22 16:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bäst som man väntar på att sommaren skall sätta igång är den slut...
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis