Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

medans vi förlorade oss själva.


got my fingertips moving
över dina skuldror
och
tänker på en man
som ritade omloppsbanor
längs kvinnors hud



Du andas utan att veta det
och rör dig lite.
Utanför börjar världen vakna igen
dina väggar iaktar oss
tyst blir du vårat löfte.

Ingen annan ser hur vacker du är nu.

Dina väggar kommer
dela dig med andra.
De har
tjockare hår större muskler
och sjävklart
absolut gehör.

Om en evighet, eller en vecka
kommer de viska till dina väggar
om hur vacker du är
när du sover,

men aldrig kan de se dig nu.




Fri vers av cecabom
Läst 396 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-22 16:36



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
du vet... jag tror... äsch. jag tyckte om den här.
2008-07-04

  lyckeli
skön läsning...
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

cecabom
cecabom