Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tja, vem är ...

Vem är jag?
Jag är
den som
väljer

Varje dag
Varje minut
Att
Njuta

av livet
här och nu

vem
vill jag
vara?

hur
vill jag
vara?
Mot

Mig själv?
Mot andra?
Hur bemöter
Jag
Mig själv?
Andra?

Valet är
Mitt
Enbart
Varje minut

Sedan kan
Man fundera
På vad
Det

Gör med
Andra?
Med
Mig själv?

Hmm…




Fri vers av Solgladje
Läst 358 gånger
Publicerad 2008-06-22 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solgladje
Solgladje