Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är för fin för svart

Och jag vet inte vad det är
du letar efter, för du
krattar djupa spår
över huden
säger
allt är svart
men egentligen är
det bara du,

och om du öppnade
dina svartmålade
ögonlock någon
gång kanske
du skulle se ljuset
du så länge sökt,

för det är så ibland
att







"what you've been searching for forever
is in your hands"




Fri vers av Solstorm
Läst 417 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-21 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstorm
Solstorm