Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När andra försvinner





En vän är en person

som

kommer nära

och

stannar kvar

när

andra försvinner



En vän är en person

som

kommer nära

och

stannar kvar

när

ditt hopp,

dina drömmar

och

din glädje

försvinner



En vän är en person

som

kommer

och

stannar kvar ...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 556 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-06-22 22:34



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
JA !
Läste nyligen det (första stycket) i min almenacka o tänkte just på min vän (väninna) sedan drygt 20år.. Stämmer så bra;trots våra olikheter så finns vi alltid där för varandra.
2008-06-23

    johanni
Precis. Men varför hittar man dem aldrig?
2008-06-23

  Fånga dagen
ja det får man hoppas på men verkligheten ser inte alltid ut så
alltid är det nån som mår sämre än en själv iaf i mina kretsar verkar det som jag är stark ensam oftast förtillfället
2008-06-23

  Cadena
Absolut, och vi behöver alla dem. Alltid.
2008-06-23

  albertina
riktigt sant.
riktig och äkta kärlek.
ord som värmer.
riktigt bra text om hur en vän ska vara
2008-06-23

    Mr.painter
Braaaaa
2008-06-23

  häxanmara
Så sant skrivet..
2008-06-23

  Ilona _L
Absolut! Så är det!
2008-06-23

  Elaine.S VIP
Och det är i nöden vänskapen prövas...
2008-06-22

  mare VIP
...verkligen, en sann vän !
2008-06-22

  Lena K Nilsson VIP
Fint om vänskap...och så sant!
2008-06-22

  anits VIP
Det har du alldeles rätt i
2008-06-22

    Lindizz
vackert om vänskap, bra!
2008-06-22

  shirin
enkelt, vackert, sant.
2008-06-22

  Don Jorgé
Så enkelt är det, eller svårt. Bra.
2008-06-22

  Aisha VIP
....ja så är det....
vänskap är så viktigt som livet självt..så viktigt...
vacker text Stela...
A.
2008-06-22

  jardan
Så sanna fina ord
2008-06-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
YES! YES! YES!
Du har så rätt!
************
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic