Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[jag ser bekymmerslösa små muffinsmänniskor som bubblar upp hjärtan ur deras saftglas.]


slå på kranen för lite kärlek




det droppar kärlek från min mun

ner i avloppet
och blandas
med dricksvattnet



nu dricker alla kärlek




Fri vers av fakeheaven
Läst 398 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-22 23:45



Bookmark and Share


  berxper
Ja, alla är vi förenade på något sätt!
Du förmedlar din kärlek med fina ord!
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

fakeheaven