Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
E.


Det sägs att kärlek föds ur nonchalism

Det sägs att kärlek föds ur nonchalism
Att man ska springa för glatta livet -
ifrån det man åtrår innerligast av allt

För tydligen har män en extrem förkärlek till jakt

Jag lovar att jag försöker
men det är svårt

När allt jag vill göra är att somna i din famn




Fri vers av Elin F
Läst 478 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-23 00:34



Bookmark and Share


  Morfeus
Psch det är lögn, hade varit fruktansvärt skönt att slippa göra något och bli jagad istället.
2008-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Elin F
Elin F