Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senila jag

 

 

Okej är inte så vacker

eller smal(suckar)

Är inte purung(skriker högt)

eller så jädra smart(sliter av mig håret)

 

Pratar  inte rätt när man ska

eller måste(vissa tillfällen)

Är lite virrig eller ja

kanske rent av senil(alla tillfällen)

 

Men fyy faan gillar mitt liv

 

 




Fri vers av häxanmara
Läst 584 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-23 00:56



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
*ler* Vilken tur att jag kunde botanisera bland dina gamla alster lite...har gråtit en skvätt och skrattat högt och nu vart jag så där skitglad när jag läste den här!
Det här är livslust i stort format! (tycker jag som känner mig som dig i texten idag ska bara ta tag i sista raden)
Kram!
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

häxanmara
häxanmara