Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek helar och skyddar dig






Om Du är

i en besvärlig situation

kan Du sända ut kärlek



Kärlek helar och skyddar dig



Villkorslös kärlek är

att själv vara källan

till kärlek


i stället


för att vänta på

att någon annan

ska vara det



Villkorslös kärlek

transformerar rädsla



Rädslan är

en plats inom dig

som

ännu inte upptäckt kärleken



Sänd kärlek

till

ditt förflutna



Sänd kärlek ...





Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 614 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-06-23 12:33



Bookmark and Share


  Fånga dagen
mycket vacker text
2008-06-24

  Carl Thomas
Wow! Så mycket kärlek!
2008-06-24

  Ilona _L
Vackert!
Grattis till din utvalda text!
2008-06-24

    Mr.painter
Braaaaaaaaaaaaaaaa
2008-06-24

  Aisha VIP
...grattis Stela....
.....och mycket bra skrivet!.....
........"villkorslös kärlek är att själv vara källan till kärlek
istället för att vänta på att någon annan ska vara det.."
just så....det är den "enkla" sanningen....
A.
2008-06-24

  Jack_iX
Härliga ord som jag tar till mej - skyndar genast o sänder kärlek som sen skyddar mej som en mantel.

Fina ord ...
2008-06-24

  Elaine.S VIP
Intressant tanke , att sända kärlek och inte bara tankar till det förflutna...vackert. Grattis vännen...
2008-06-24

  anits VIP
Vackert om villkorslös
kärlek
2008-06-23

    johanni
Ord som sätter sig i kroppen, men vad är egentligen villkorslös kärlek?
2008-06-23

  mare VIP
..villkorslös kärlek...precis så är det......
2008-06-23

    GaiaKaja
som alltid väldigt kloka ord och innebörder från vackra dig! ja kärleken helar, rädslan kan omfamnas av den och förvandlas till kärleksfull orädsla, men än har många människor långt dit, men kanske inte för långt. Kramar från sara
2008-06-23

  Cadena
Mycket vist och fint.Jag njöt när jag läste. Då blir det ju så att man får öva sig på att vara källa själv, och hitta den... Och det behöver man! Tycker särskilt om ströfen med att rädslan är en plats inom en som ännnu inte upptäckt kärleken.
2008-06-23

  dalida_bl
Jag sparar min kärlek för bättre dagar...he...he...

Välskriven! En fin tankegång....*uppskattar mycket*
2008-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic