Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lapp med tunna rader

En gång
kramade jag sönder
en lapp med tunna rader och några
urblekta bokstäver
som då betydde allt
och hur kan några ord betyda så?

Nu
har jag samma skrynkliga pappersbit
framför mej
åren har gjort orden bleka
en dag är de kanske borta helt


ska jag ha suddat ut dig
ur mitt medvetande
som tiden suddat ut
Bokstäver på en lapp med tunna rader




Fri vers av Såpbubbla
Läst 352 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-23 13:13



Bookmark and Share


  Noomie
Finfin.
2008-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Såpbubbla
Såpbubbla