Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här


är

alla munnar tysta


och


mitt hjärta

måste bli stilla



Alla

är här nu

utom Du

som

ville ge mig

evigheten



Mitt hjärta

måste bli stilla



Alla

är här nu ...




Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 504 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-06-23 15:05



Bookmark and Share


  anits VIP
Vemodigt och mycket
vackert
2008-06-23

  Fredrik Stillesjö
Hej Stela!

Gillar verkligen vemodet, lugnet och det bortom i denna dikt. Hälsar vännen Fredrik
2008-06-23

    johanni
Alla
är här nu
utom Du
som
ville ge mig

evigheten

Oj vilken strof. Denna berörde mig djupt.
/Johanni
2008-06-23

  Cadena
Vackert!
2008-06-23

  berxper
Så Fint!
Jag känner med dig.
2008-06-23

  Quasimodo
Lite vemodigt i saknad och väntan här i en mjuk ton !!!
2008-06-23

  mare VIP
...känslosamma rader...........
2008-06-23

  Elaine.S VIP
Gripande ord
2008-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP