Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av väntan



krossades

mitt hjärta



Av väntan

släcktes

min själ



Av väntan

dog

jag



och



Nu


det är bara

min skugga

som

lever



I

havets kärlek


fann jag ön:s sorg





Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 633 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-06-23 16:30



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert och vemodigt
2008-06-23

  * Ammi *
vacker i sin sorgsenhet
2008-06-23

    johanni
Känns så väl igen, men min vill inte dö på något vis för kärleken finns
2008-06-23

  Cadena
Sorgset som näår något blir aska.
2008-06-23

    Lindizz
vackra sorgsna rader.
2008-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic