Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonen över

vi är gryende
tror du, när jag faktiskt är
långsamt flyende

vi är glidande
vi hålls ihop av blöt tejp
tiden bidande

eller, ja, nåväl
nu är det hur som helst slut
efter imorgon




Bunden vers (Haiku) av boae
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-23 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

boae