Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skräp som alla slänger bort

Jag följer efter dig som en trogen hund
Alltid står jag vid din sida och följer dina vägar
Jag väljer aldrig själv vart vi ska gå jag bara följer efter dig
Alltid
Jag älskar dig för du verkar ju älska mig, eller hur?
Dina ord är alltid lika trovärdiga och värmer så varmt i mig
Men när någon annan kommer fram så är jag längre inte den jag brukar va
Dina ord är som bortblåsta och jag verkar inte längre synas
Du verkar inte se mig
Du undrar varför jag blir arg, varför jag blir sårad
Ni undrar alltid
Alla undrar
Jag förstår inte
Inbillar jag mig alltihop?
Är det bara mina fantasier
Vad är det ni inte ser
Varför kan ingen se att jag är skräp som alla bara tyckt slänga bort
Varför är det ingen som ser det jag ser?




Fri vers av Frökenfanny
Läst 605 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-23 22:41



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En text om förväntningar, ett innehåll som många kan känna igen. Men det hjälper en inte att lägga skulden på dem man lutar sig emot utan man måste själv inse att när man blir besviken på andra så beror det på ens egna förväntningar på andra och på det som händer. Jag tycker du får fram det väldigt bra här och vill därför ge texten trenne askar av ljus choklad.
2010-12-15

    ej medlem längre
älskling, jag vet. men jag slänger inte bort dig. jag vet att man inte slänger bort det vackraste man har!
2008-09-02

  Maria T
Du är verkligen inte skräp.
Stå på dig
Fin skildring
2008-08-25

  Whytina
FIN! =)
2008-06-30

    ej medlem längre
Att bli behandlad som skräp betyder inte att man är skräp.
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Frökenfanny
Frökenfanny