Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smakar djungel



Skaka upp
Slå en tanke för bladens dans
Skaka åt sidan som ett mini disco
Skratta med maskarna i den rosa atmosfären

Spring upp
Spring ner
Gatan blå i nattens ljus ett tindrande leende

Galan skrek i byxan röd
Kajan sket i bäverns tand

Skaka upp en galen värld
Skaka ner en kaffe kopp
Utan socker
Smakar djungel
Feber i mitt öra

Grisar som svinar fyller på med skinka
Fan va gott med gräslök
Ett äpple tll
Skaka upp en galen dag
Spring o va tokig
Flaxa med tårna flyg i väg
Lagom galen bäveförare




Fri vers av Mr.painter
Läst 493 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-24 10:48



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
B R A
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter