Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångad av änglar





I skyddande glaskupa gömd i det förflutna tusentals tårar fångat från änglar

Saltets kalla kårar lagt i glömska

Vingslag skyddar livet i hemlighet

Fångad av änglar sovandes i tårar






Fri vers av Mr.painter
Läst 551 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-24 11:00



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
" I skyddande glaskupa gömd i det förflutna tusentals tårar fångat från änglar

Saltets kalla kårar lagt i glömska

Vingslag skyddar livet i hemlighet

Fångad av änglar sovandes i tårar "

V A C K E R T
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter