Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hans eller hennes sista dag i livet





Du lär dig att älska

genom

situationer

där

din förmåga att känna kärlek

sätts på prov



Om


Du har svårt att förlåta någon

kan Du nästa gång

Du talar med personen

låtsas att

det är hans eller hennes

sista dag i livet







Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 453 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-06-24 11:39



Bookmark and Share


  Heiven
guldkorn...
2008-06-24

  anits VIP
Underbara ord
2008-06-24

  mare VIP
...bra tankar..........
2008-06-24

  stella
Jag föredrog den korta versionen men har inga invändningar i sak...Det är ett beslut!
2008-06-24

  Cadena
Ett mycket gott råd - det gäller att öva sig i den konsten.
2008-06-24

  genni VIP
Kan bara hålla med Dig...
2008-06-24

  Carl Thomas
Jag tar åt mej sanningens ord
2008-06-24

    Lindizz
kanon skrivet.
2008-06-24

  stella
Vilket smart råd!! :)
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic