Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De fina linjerna



De fina linjerna
i ditt ansikte

bildar ett
teckenspråk

som berättar

om svåra dagar
och ljusa

om skratt

och om gråt

om onda dagar
med isvindar

och goda
leende stunder

Lyft aldrig bort
teckenspråket

i ditt ansikte

då är det inte
längre du.....




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 526 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2008-06-24 12:01



Bookmark and Share


    forskaren
... och ur ärren efter borttagna spår
av liv
växer frågan:

vart tog mamma vägen?

Applåder!!!
2008-06-29

  Bibbi VIP
Mycket bra!
Applåd!
2008-06-26

    © Birgitta Wäppling VIP
Så fin beskrivning av att tillåtas vara just den man är...!
2008-06-26

  Vilsen Annette-hittar vägen
Så sant!
Fin!
2008-06-26

  ¤Anne¤
snyggt hur du lyfter fram detta med ditt sett att skriva.
2008-06-26

  Krissie
Nej till botox har jag alltid tyckt men den här dikten förklarar orsaken till det på ett sådant vackert sätt. Applåd!!
2008-06-25

  Bjarne Nordbö
Ja men detta var ju alldeles bedårande.
2008-06-24

  devilsangel
Ett vackert ansikte du beundrar...färger, bilder, tänk att ett ansikte kan stråla av allt det där, skildra så mycket känslor...
En mycket vacker och kärleksfull text, ömheten känns så stark!
2008-06-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
En människa med liv
och vind, på sin kind
där man ser livets kliv
i glädje och annat driv
det är ju det, som öppnar
vägen till själens, annars
så tysta grind!
*************
2008-06-24

  stella
En god anledning att vägra facelift! :)
2008-06-24

  korpfjäder
tiden målar sitt porträtt
och jag vill gärna se det så vackert som du beskriver det.
2008-06-24

  Rachel Roth
ett fint porträtt av en levande människa!
2008-06-24

  Fredrik Stillesjö
Så sant, Michaela! De kommer fram förr eller senare. Uppskattar tankarna i dikten. Hälsar vännen Fredrik
2008-06-24

  Larz Gustafsson VIP
Fantastisk dikt!
Att resa i ett ansikte.
2008-06-24

  Johan Bergstjärna VIP
& tänk när själen får blomma fritt i ansiktet...
Bra skrivet!
2008-06-24

  Ronny Berk
så fint om den nära studien av ansiktets erfarenheter ... livserfarenheter... en poesi om gemenskap och tillförsikt som tycker om...ja...
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius