Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackraste



i sommargrönskans milda färger

ljuvaste

vackraste

skönaste


där älv möter hav

vattenglittret stänker

där känner jag livet från dig

pulsera i mig


likväl i fjällets vita skrud om vintern

kargt

ändå varmt

mjukhet


där havet gnistrar i vinternatten

en råkall vind smeker ytan blank

månen ger silverglans och ljus

förtrollande vackert


närhet till dig




Fri vers av sunnanvind
Läst 544 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-12-16 21:04



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
vackert landskap, jag gillar den.
2008-12-25

    wildrosen
underbar...applåd
2008-12-18

  Mr Lindemann VIP
*Suck*
Får vi inte uppleva den brutala och hänsynslösa vintern snart då!
2008-12-18

  lyckeli
jag skulle vilja sätta ihop en kokbok med
min mammas recept, hon är grym på matlagning
i boken önskade jag fullt med undersköna
naturbilder

under var och en skulle vara en
av dina naturlyriska poem
2008-12-17

    ej medlem längre
Mycket vackert formulerad dikt!
2008-12-17

  Jack_iX
Skönt vackra ord ...
2008-12-17

  Kristina Wallbing
Vackraste beskrivningar av naturens skönhet! Mycket fint!
2008-12-17

    Lindizz
Vacker vackraste..kanon!
2008-12-17

  anits VIP
Så ljuvligt vackert och berörande
2008-12-16

  prinscess VIP
ja här skriver du vackraste än vackrast
2008-12-16

  friheten
"Närhet till dig"

Underbar, en av mina favorit ord, närhet, så mkt den säger om livet.
2008-12-16
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind