Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar Dig ...



med

sönderslitet bröst



Jag saknar Dig

med

kärlekslängtans smärta



och



Jag längtar

efter

återförenandets tidpunkt



Jag saknar Dig ...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 453 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-06-24 15:11



Bookmark and Share


  anits VIP
Saknaden kan göra ont
2008-06-24

    johanni
Dina ord
Är mina ord

Förenade

men på olika ställen.
/johanni
2008-06-24

  mare VIP
..jag vet den känslan......den gör ont.......
2008-06-24

  J A Nicander
Starka uttryck av längtan efter den andre. som i ditt valda format ger mig som läsare en paus mellan varje strof och det boostar den känslomässiga effekten väldigt bra.
2008-06-24

  Fånga dagen
saknad är en stark känsla som tär och vrider inom en
jag känner igen mig
2008-06-24

  Quasimodo
Saknad genom varje rad och ord !!!
2008-06-24

  Ylvavirvla
Beskriver saknaden på ett väldigt, väldigt tydligt och bra sätt. Bra!
2008-06-24

  albertina
dina ord är så meningsfulla =)
jag älskar varje rad.
du berör
2008-06-24

  shirin
saknaden känns i varje stavelse
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic