Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(titellös)



Lilla stjärna
långt, långt borta
vad vill du i natten?

din gnistrande semantik
tar ljusår att nå mig

jag skriver dikter
medan jag väntar

- slipar på syntaxen




Fri vers av Regina E
Läst 642 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-24 17:36



Bookmark and Share


  filosofian
Så fin.
2011-02-10

  Per Rydberg
Du målar en miniatyr med perspektiv ut i oändligheten.

din gnistrande semantik
tar ljusår att nå mig

Dessa rader ljuder av skönhet, och det oväntade semantik förvånar inte ett dugg men vidgar upplevelsen.

Sista radens knorr sitter fint, men jag skulle kunna avvara den; då finge dikten mer en allvarlig karaktär.
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Regina E

Mina favoriter
kvällssol
tvätterskan