Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har min dikt


fått

man och kvinna

att sörja



Har min dikt

fått

Dig

att tänka på mig



Har min dikt

fått

ditt hjärta av järn

att sörja



NU



När alla andras

kärlekar

föds



Medan

vår

dör



Kom


och

ge mig

tillbaka glädje



Kom



Jag vill kyssa

dina vackra ögon



Jag vill kyssa

dina vackra händer



Jag vill kyssa

din vackra själ



Kom



Medan jag lever ...







Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 444 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-06-24 20:41



Bookmark and Share


    Mr.painter
Braaaaaaaaaa
2008-06-25

    Martina Östlin
"Kom



Jag vill kyssa

dina vackra ögon



Jag vill kyssa

dina vackra händer



Jag vill kyssa

din vackra själ"

Så vackert! Sorgset och hoppfullt på samma gång.
2008-06-25

  Quasimodo
Mycket längtan och vilja för det nära i kärleken och samvaron i det !!!
2008-06-25

  prinscess VIP
vacker stark längtan
2008-06-25

    johanni
Nu med ett otroligt längtande och varmt slut på en berörande jakande början
2008-06-24

  prinscess VIP
nu andas glädje
att finna kärlek åter igen
hoppfull
2008-06-24

    johanni
Känns hårt.
Johanni
2008-06-24

  prinscess VIP
sorgsen
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic