Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag och Du - en gråskala nyansierad


Färglös


Flaskan halvtom, jag halvfull
sisådär lagom, skulle jag tro
bara du och jag
ensamma tillsammans
när natten är,
mitt kluvna sinne och jag

Jag har slutat lyssna,
på dina återkommande tankar
som bara får mig må,
som jag förtjänar
Dränker dig istället
med vin och ångestladdat lyrik

Jag skär i ditt kött,
som jag såg som min kropp,
ditt värmande blod pulserar
omfamnar mig
För att se om även du
har färger inom dig




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 488 gånger
Publicerad 2005-07-06 16:07



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Den är INTE bara jag ..men vad tusan! Duy blir ju bara bättre o bättre!!!
"Flaskan halvtom, jag halvfull
Jag har slutat lyssna,
på dina återkommande tankar
som bara får mig må,
som jag förtjänar"

o mer..kanske du tycker det e jobbigt när man upprepar dina ord..men jag var tvungen..läser de högt för mig själv denna kväll..detta behövde jag. Tack*
2005-07-11

  Almaz
Hm..minns inte riktigt hur den första versionen såg ut, vilka förändringar du gjort. Förutom styckesindelningen förstås som blivit till det bättre. Tredje stycket känns dock lite uppstakat bara.

'För att se om även du
har färger inom dig'

Detta blir ett svar på en fråga som man inte kommer ihåg. Förstår du vad jag menar?
Om inte, skriv så försöker jag förklara bättre..

Annars mycket bra skrivet!!!
2005-07-07

  madinsane
bra gjort med andringarna av radavstånden. nu sitter den som en smäck! du är så duktig!!!
2005-07-07

    BrokenHearted
Älskar det sista stycket.. ärligt talat så är det en av de bästa jag läst.. superbra.. den är så tung ... och färggrann:))))
2005-07-06

  madinsane
oalalllalalalaaa..
och att du gett dig själv den första kommentaren är ju bra..

'Jag skär i ditt kött,

som jag såg som min kropp,

ditt värmande blod pulserar

omfamnar mig

För att se om även du

har färger inom dig'

bevisar hur sabla duktig du är!!!
2005-07-06

  Daniel_78 VIP
bra skildrat, det sista stycket är längtan, men samtidigt når du ändå-(säger ändå)

når du inte fram;vilja men kan inte?
-borde-men vågar inte?
önskar-men klarar inte?

1;vill du eller inte?

>För se om även du
har färger inom dig<

(man måste skära i kött för att se det)

>mitt kluvna sinne och jag<
där har du offret,

Omdöme: 3
av: Absint 2005-07-06
2005-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP