Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min själ ska stanna hos Dig för alltid





Jag ska snart vandra

härifrån


och


Jag känner ingenting alls


utom


rädsla


Hur ska jag kunna lämna Dig

Vem ska ta hand om Dig nu


men


Det är bara

min kropp

som ska vandra


Min själ

ska stanna hos Dig

för alltid




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 492 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-06-25 11:34



Bookmark and Share


    johanni
Vackert med otroligt mycket vemod.
Johanni
2008-06-25

  Madde69
Vackra rader fyllda med både hopp och sorg...
2008-06-25

  friheten
Oja, själen stannar alltid
2008-06-25

    Lindizz
Blir tårögd över att läsa denna, ett avsked som känns, mycket vackert skrivet.
2008-06-25

  Fredrik Stillesjö
Hej Stela!

Värmer hjärtat, själen stannar kvar men kroppen går... Hälsar vännen Fredrik
2008-06-25

  mare VIP
..fina ord.........
2008-06-25

    Mr.painter
Bra braaa
2008-06-25

  anits VIP
Underbart skrivit
vackra tankar
2008-06-25

  * Ammi *
javisst ,, så vackra tankar!
2008-06-25

  Havsbris
Ta min kropp dig
min själ stannar också...!

kram
2008-06-25

  devilsangel
Vackert avsked, där diktjaget lämnar kärlek kvar...
2008-06-25

  berxper
Jag blir rörd när jag läser det du skriver...
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic