Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Citrongultskratt




En rinnande ande dansar i mörkerets neon leendes av citrongult skratt

En ensam herr leker där vid vattnets blöta kant vid väntan på åskans dans

En liten kvinna kupar själen av spådom och magi ler livet salt på snöns ängar

En ofödd gupar sakta framåt inåt letar sej utåt med röda skrik till solens dag




Fri vers av Mr.painter
Läst 490 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-25 13:02



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
B R A
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter