Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hela min värld


En kärlekshistoria

Din hand på min, och jag känner trygghet.

Dina ögon som ser rakt in i mig, rakt igenom mig.-Och jag vill bara skrika av lycka

Ditt leende som lyser upp hela min värld, (att det är jag som fått dig att le gör mig oerhört stolt.) -Och jag myser inombords.

Vet du älskling, jag tror det är om sånna som oss de skriver kärlekshistorier.

Ingen kan älska som vi 

 

Rör vid mig igen, dina fingertoppar mot mina. -Och marken försvinner under mina fötter.

Dina tunga andetag och mina hjärtslag i en vild dans. - hela min själ vibrerar.

Jag känner dig, har alltid känt dig, Och det skriker min kropp!

 

Jag vet nu älskling att det är om sånna som oss de skriver kärlekshistorier.

För ingen kan älska som vi

 

 

Vi älskar innerligt,oändligt och tidslöst 

 




Fri vers av Mysiga Moa
Läst 490 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-06-25 13:11



Bookmark and Share


  blaite
fan va snygg text..man färdades i 300 blås genom den utan att blinka..
2009-10-09

    Silverbjer
Jag förstår nu... Du har funnit din kärlek & jag kan inte göra annat än att vara glad för dig, för din skull =) Grattis!
Jag älskar dig!
2008-06-28

    deb8
Härlig utopi...
2008-06-25

    mr cloud
vad fint !
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Mysiga Moa
Mysiga Moa