Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

srly

det är era andetag som räknas,
det är era ord som hörs,
det är era tankar som får tänkas,
det är ni som finns.




Övriga genrer av eemaaa
Läst 320 gånger
Publicerad 2008-06-25 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eemaaa
eemaaa