Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kämpa

jag fortsätter kämpa,
för jag älskar friden jag
får när jag är med er.




Övriga genrer av eemaaa
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-25 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eemaaa
eemaaa