Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag saknar dig

Vart tog du vägen?
jag saknar det vi hade.
Vart tog du vägen?
jag saknar våra samtal.
Vart tog du vägen?
jag saknar dina uppmuntrande ord.
Vart tog du vägen?
Jag saknar ditt sätt som fick mig att må bra.
Vart tog du vägen?
jag saknar det vi var.
Vart tog du vägen?
jag saknar dig




Övriga genrer av eemaaa
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-25 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eemaaa
eemaaa