Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord

 

det har inte kommit ord över mina läppar

som trängt igenom lögnerna

timme efter timme

dag efter dag

sekunderna är evigheter

och andningen är tyngre nu

kommer du ihåg?

jag drömmer om att glömma

ensliga dagar

tysta tankar som sakta förtär

jag gjorde illa alla

men kan inte säga förlåt

 




Fri vers av illvette
Läst 461 gånger
Publicerad 2008-06-25 14:25



Bookmark and Share


  kirsti j.
jag drömmer också om att glömma

men det sitter som ett sår

och jag så väldigt mycket mer orolig numera
2008-07-08

  kirsti j.
jag drömmer också om att glömma

men det sitter som ett sår

och jag så väldigt mycket mer orolig numera
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

illvette