Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kalla detta en dikt, om du vill? Jag bryr mig inte.


"Ofrivilligt barnlös"

Det finns en sak som jag drömmer om, varje dag....

jag längtar efter att få
barn
jag längtar efter att bli
mamma

barn gör mig lycklig!

Varför finns det ingen plats för de som känner som jag?
Varför är det tabu att vara ung mor?
Varför ska det vara pengar som står i vägen?
Varför finns det bara stöd för de som INTE KAN få barn??
Och inte för de som KAN bli det, men INTE får?
Det här gör mig galen.

Jag längtar efter att få
Dela dendär upplevelsen med mannen i mitt liv
Jag längtar efter att låta
Naturen gå sin gång
Istället för ”vid sidan om!”

Det går ju inte att prata med någon om detta
Och jag vill ju inte pressa min pojkvän
Alltså..
Behöver ju inte få barn nu, men..
Snart
snälla
Gud?, ge mig barn!




Övriga genrer av Venkis
Läst 501 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-25 14:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är en underbar, hedervärd längtan du har och jag hoppas du får bönesvar.
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Venkis