Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pour Mon Amour

Jag älskar dej
och jag älskar de orgasmer du ger
vild och galen av åtrå
det bästa som finns är ditt kön i min mun

Jag älskar dej
och hur du håller fast i mitt hår
samtidigt som du tar mej hårt bakifrån

Och jag vill ha dej jag vill ha dej
en gång till ta mej
för ingen är så skön som du




Övriga genrer av Miss 51
Läst 277 gånger
Publicerad 2008-06-25 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss 51