Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med känslor för starka

jo att glömma dig att
glömma dig vet du det
blev mitt enda hopp det
blev mitt enda val det 
kom sig så att det fanns
inget annat att göra du
förstår att mina känslor
blev för starka dom blev
alldeles för starka och
varenda gång varenda
jävla gång någon nämnde
ditt namn knöt det sig
i min mage dunkade det
i mitt bröst för att mitt
hjärta slog dubbla slag
och ingen annan än jag
visste om hur svag jag
var för dig din existens
att du fanns fanns ingen
annan än du som fick
det att kännas likadant
inte här inte där eller någon
annanstanns nej ingen
annan än du någon stanns
och så kom då en dag jag
var tvungen att inse att
du kände inte som jag
du kände inte som jag
han känner inte som jag
jag fick ta mig samman ta
mig i kragen ta mig ur cirkeln
därför att dag ut och dag in
hade jag tänkt på dig och
det hade börjat gå till
överdrift jag höll på att 
tänka mig själv i bitar och
det fanns inget annat att
göra än att glömma dig
om jag inte skulle gå
sönder det fanns inget
annat att göra om jag inte
skulle gå under men det var
inte lätt att glömma dig 
det var inte lätt för mig
att glömma dig det var
inte lätt jag lovar dig
det var inte lätt




Fri vers av Vickin
Läst 440 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-25 20:00



Bookmark and Share


  Eric R Ström
Bra, bra, bra...

Men kanske behöver man inte glömma allt,
bara kanske inse att obesvarad kärlek också är kärlek
och att det finns någon annan som bättre förtjänar din
kärlek som kan ta emot
2008-06-27

  inutimonster
känner igen det där. trivs med formatet väldigt mycket, allt kommer så hastigt som ett enda starkt känslorus.
2008-06-25

  Larz Gustafsson VIP
Glömma är ibland det enda hoppet.
Tänka att tiden skall sopa igen alla spår efter de uppeldade kärleksbreven. Även askan.

Oh no...I´ve said too much...
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Vickin