Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan Dig




Jag finns

men ändå

finns jag inte



utan Dig

Allt är Ingenting



med Dig

Ingenting är Allt



... Allt som hade hänt mig,

kunde inte gå förbi mig



Allt som hade gått förbi mig,

kunde inte hända mig ...



utan Dig

Allt är Ingenting



med Dig

Ingenting är Allt




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 421 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-06-25 21:36



Bookmark and Share


  Ewa Åkerlind
Vackert
Sorgset
2008-06-26

    johanni
Jag finns
men ändå
finns jag inte
Ja det är väl så det är. Bra skrivet
2008-06-26

  Carola Zettergren
Mycket bra poetat!!!Applåder!!!
2008-06-25

  devilsangel
en stor tomhet och saknad..smärtan känns! fint skrivet...
2008-06-25

    Martina Östlin
Vackert, sorgligt, starkt!
2008-06-25

    JJ VIP
Sorglig men fin dikt! Mvh. JJ.
2008-06-25

    Issand. VIP
dina dikter är ganska så lika men alla lika fina..... jag förstår inte hur du gör? `:)
högt betyg för denna!
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic