Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när du slaktar mig


det är så svårt att älska dig
när du slaktar mig

jag lägger mitt ben mellan dina
snälla dansa med mig
du måttar en gång
och yxar av det

jag försöker omfamna dig
känna din värme
du svingar en gång
och kapar min arm

jag kommer dig nära
försöker viska i ditt öra
du höjer yxan mot skyn
och hugger av mig huvudet

det är så svårt att älska dig
när du slaktar mig




Fri vers av august
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-25 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

august
august