Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamma kungar

Om det kluckar när jag går
bubblar och pyser glädjesprattel
är det när jag får
vara med mina fina ungar.

Alltså så härliga och glada
smittar som värsta virus
en puss, smack rakt på mun
en mjuk hand i min, en blick
ett underbart minne.

Vill alltid vara med,
vill leka varje dag, år
vill smeka dessa fina ryggar
och lurviga, tjocka hår.

Det är meningen i livet
i mitt liv är det mina barn
i ditt är det dina och i
verkligheten är det...

...de samma, de som du har stulit
som inte får glädjas med sin mor
de ensamma barnen som berövats sin frihet
sin smak på livet, de ensamma




Fri vers av Malin Rapp
Läst 661 gånger
Publicerad 2005-07-06 21:42



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Fint om de största här på jorden, barnen. Stort plus för rubriken !
2005-07-07

  Kapten M.
Stark inledning, skulle kunna vara början på en roman.
2005-07-06

    Mejja
En härlig hyllning till barnen och med tanke på de små ensamma som står utanför kärleken.
2005-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Malin Rapp
Malin Rapp