Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vännen





Jag hoppas min vän

att Du aldrig ska förlora

den du älskar



Och den Du älskar

aldrig förlorar Dig



Jag hoppas min vän

att Du ska få svar

på alla dina frågor



Jag hoppas

Du ska få svaren

utan att behöva fråga



Jag hoppas min vän

att Du aldrig

ska förlora

den Du älskar



Och den du älskar

aldrig förlorar Dig



Jag hoppas min vän ...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 388 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-06-26 13:27



Bookmark and Share


  mare VIP
...tröstrika fina ord...............
2008-06-27

    Martina Östlin
Så vackert och fint!!!
2008-06-27

  Teresia Ridell
Mycket vackert !
Mm..kärleken..kan och borde vara vacker och osviklig..
Hoppas detsamma för dig !!
2008-06-26

  Ilona _L
Mmmmm, det tar jag gärna till mig!
2008-06-26

    johanni
Härliga tankar som jag tror många hoppas på
2008-06-26

  berxper
Fina förhoppningar som sprider ljus...
2008-06-26

  anits VIP
Vackra förhoppningar
2008-06-26

  ¤Anne¤
jag hoppas min vän
att du alltid kommer att skriva
sådana här vackra texter
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic