Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt mig om jag har sårat Dig




Jag

har lämnat Dig

för att

jag älskar Dig


och


Jag hoppas att

Du

ska ha

bättre och lättare

utan mig



Förlåt mig

om

jag har sårat

eller

skadat Dig


för


Jag menade inte det

och

jag har älskat bara Dig

Glöm aldrig det


och


Glöm aldrig mina ord:

Ta hand om Dig!



men



Om det är en synd

att

Jag älskar Dig



Jag ska be

kära Gud

att

aldrig förlåta mig





Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 1115 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2008-06-26 16:27



Bookmark and Share


  åttabitar
jag gillar denna starkt
speciellt slutet.
man kan verkligen relatera till denna!
2008-12-02

    G.
Den känslan.
2008-11-10

  aol
gillas stark dikt
2008-09-13

  aol
så star
2008-09-13

  karenina VIP
stark!
2008-07-09

  mare VIP
...mycket starka av dig..........
2008-06-27

    Melona
Den här är verkligen starkt skriven och det bästa jag läst - av dig!

"Om det är en synd

att

Jag älskar Dig



Jag ska be

kära Gud

att

aldrig förlåta mig"

Kärnan och snyggt!
2008-06-27

    mr cloud
vad vackert !
2008-06-27

  devilsangel
Du skriver så äkta och naket...du berör med din kärlekssorg och vemodet i din smärta...Vackra ord!
2008-06-27

  anits VIP
Tror han retas lite med dig
menar nog inget allvarligt
2008-06-27

    Ken Cassel
Om du säger att du älskar mig
Varför går du då din väg
Saknar dig redan
Varför kan vi inte reda upp saker och ting för
Älskar ju dig

Kraamar
: ))
2008-06-26

  Quasimodo
Vackert och ödmjukt inför känslor och kärleken !!!
2008-06-26

  Elaine.S VIP
Du skriver så berörande...och det finns en stor sorg i dina ord...
2008-06-26

  anits VIP
Mycket starka ord
gör ont att läsa
2008-06-26

    ej medlem längre
Vacker och bitterljuv insikt! Borde ramas in omgående.
2008-06-26

  Ronny Berk
en vacker poesi som berör mej med sitt svårtolkade budskap...
en känsla av tvivel ... eller...
2008-06-26

  Cadena
Usch ja, Sela. Så kan det gå. Mn du är stark och jag är stark. Gud kommer att föra oss viare såsom vi ska föras vidare. Jag önskar oss båda vind i seglan när det bär av....
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic