Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.sofiaroos.bloggspace.se


Köttbullar

Ikeas luncherbjudande: 15 köttbullar, potatis och gräddsås för endast 49 kr inkl dryck och kaffe. Vilket kap!

Jag : Du ... det räcker med 10 st köttbullar, den lilla menyn.

Mattanten: Då blir de dyrare, de e inte de här erbjudandet.. 15 st är det som gäller.

Jag: ?? Ok få väl ta 15 st då...

Här lämna jag mat på tallriken... för att de skulle kännas rätt i min plånbok? .... stämmar inte riktigt... stämmer inte alls.... när jag tänker på alla fattiga barn som är hungriga.. Dumt val... kanske.. får åtgärda det på måndag igen när jag ska införskaffa mitt nya badrumsskåp.

****

Le!!!

När du skrattar dansar din själ

******




Övriga genrer av MinnaSofia
Läst 185 gånger
Publicerad 2008-06-26 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia