Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

25/5 du försvann .. på riktigt

Har spenderat dagen i en hästhage i Tierp.

Tillsammans med energier som jag

Cirklar är vandrade och dofter är inandade.

Solen har gjort min hud brun.

Kladdkaka har gett mina läppar och tunga det jag var sugen på ikväll.

*******

Tårarna rann

du försvann

... på riktigt

jag som inte ens visste att jag hade en tår som var tillägnad dig

men nu känns det bra

riktigt bra

tack
dikten "den feta porten" föddes
********

"Dansa på morgonen, du blir glad av det"

.... sa mannen i flummbutiken på bruten indisk/engelska, ... trots att jag spenderade friskt bland rökelser och oljor med ett leende på läpparna

Vad såg han?

*********

Den här texten... är jag just nu...
"I´ve got one hand reaching for heaven. And the other one is dragging in the dirt. And I´ve got two souls. One´s gonna love you. And the other one is gonna cause you hurt"
Jag vill bara ha en.. Det är kluven bild framför mig... som en trafikvägskylt där vägen delar sig.. blå och vit...




Övriga genrer av MinnaSofia
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-26 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia