Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En natt


såg jag

en stor ocean


Jag satt i mitten

av den djupa oceanen


Men ändå

dog jag av törst


Ekar ropet

ur osynligheten


ensam med den Ende

den Ende


från och med nu

kommer det alltid

vara Du

när jag blundar




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 391 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-06-26 20:28



Bookmark and Share


  mare VIP
...dog av törst.......sorgligt.........
2008-06-27

    Melona
suggestiv och vackert, denna enda natt!
2008-06-27

  * Ammi *
så vackert komponerat!
2008-06-27

  anits VIP
Underbart vackert Stela
sista raderna berör mig
2008-06-26

  Fredrik Stillesjö
Hej stela!

Lindar sin värme runt hjärtat gör denna dikt. Gillar mycket de sista stroferna. Hälsar vännen Fredrik
2008-06-26

  Maria T
En vacker dikt i natten
2008-06-26

    Exil
Drömskt och magiskt.
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic