Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets skepp i storm


Livets skepp i storm
önskar inte 
fulla segel


utan en
lugn hamn
att ankra i




Fri vers av Nic
Läst 384 gånger
Publicerad 2005-07-06 23:21



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
bra liknelse! har inte stött på den tidigare.
vackert budskap
2005-07-07

  Markattan
Precis, en hamn att ankra i är dit man längtar ibland. Kort och talande bra.
2005-07-07

    Göte Holmlund
oj vad fint, så länge skutan kan gå...jättebra
2005-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic