Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Solen gick alltid ner när du slöt dina ögon men vi låtsades att vi inte såg det


You're cute when you write

Ibland vill jag bara kyssa
svarthåriga gatpojkar i honduras
vila mina ögonfransar mot
varenda kall september lycktstolpe
på min gata

fast att det är juni faller
röda löv bakom mina ögonlock
och ingen verkar tänka tanken som
dallrar i luften
precis ovanför din
sockrade tungspets




Vart är vi påväg ?




Fri vers av Jolly Roger
Läst 388 gånger
Publicerad 2008-07-01 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jolly Roger
Jolly Roger