Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det Perfekta Hatobjektet!

Vad gömmer du dig för egentligen flicka lilla?
Från dina inre demoner som förtär både kropp och själ?
Eller från änglarna som försöker skydda dig från din trygghet i mörkret?
Eller från de okontrollerbara raseri som gömmer sig inuti din taniga kropp?
Är de döden du väntar på?
För älskade vän, harmoinin i din själ existerar inte längre..
Din inre död har redan hemsökt dig, det är bara din köttsliga död som väntar att få sätta klorna i dig..
Demonerna stal din frihet för länge sedan..
Ditt hjärta är kallt som det är, men demonerna kunde inte nöja sig med kylan utan va tvungna att göra de ännu mer hatiskt, om de nu går..

Du är ett perfekt offer..!
Det perfekta hatobjektet!!




Fri vers av heavymetalunge
Läst 492 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-26 22:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag trodde det var jag...
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

heavymetalunge
heavymetalunge