Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets pussel

Försökte lägga mitt livs pussel idag,
så olikt alla andra pussel jag lagt


Många bitar var indentiska,
samma färg, samma form
oansenliga i kulören, kantiga i formen
skrovliga i ytan och tycktes gamla och slitna

Andra bitar var lysande i regnbågens alla färgen
med mjuka, runda former, sammetslena



Många pusselbitar saknas ännu,
ska ge mig ut i livet och söka
bitar gjorda i guld, pärlor och ädla stenar
att färdiglägga mitt livs pussel

 




Fri vers av Nic
Läst 329 gånger
Publicerad 2005-07-07 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic