Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker ibland


på forna morgnar

på forna dagar

på forna ställen


men


Vägen drar mig bara

till imorgon

Livet är en enkelriktad väg



Jag minns barndomen,

mina föräldrar,

min bror,

de glada dagarna,

huset,

varje sak i huset


men


Jag kan inte DIT

inte ens en stund



Jag kan inte tillbaka

till de glada dagarna

Livet är en enkelriktad väg



Alla går vidare

och jag med dem

Jag följer ödet


men


Det finns så många

fina stunder

som jag vill

tillbaka till



Till mitt förflutna

kommer jag aldrig hinna

inte ens om jag lever 100 år till


men ändå


Det finns så många

fina dagar och stunder

som jag vill

för alltid

tillbaka till

tillbaka till ...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 558 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-06-26 23:38



Bookmark and Share


  karenina VIP
det är så lätt att vilja gå tillbaka.. och kanske stanna där, när det enda vi kan göra är att fortsätta framåt. vi kan intepåverka det som en gång var, men vi kan göra ngt gott av det som komma skall! :-)
2008-07-09

    mr cloud
åh, vad vackert.
2008-07-04

  mare VIP
..minnen har alla, både sorgliga och glada......som man bär med sig
genom livet.....en del kan gör mycket ont.....
2008-06-27

  Kristina Wallbing
Längtan tillbaka till barndomen, det förlorade. Ja, "Livet är en enkelriktad väg" Men minnena finns alltid kvar. Fin dikt!!
2008-06-27

  genni VIP
mm...ibland tänker man tillbaka, men vi får försöka att se framåt, även om det är tungt ibland, kram...
2008-06-27

  Teresia Ridell
Vackert o vemodigt.
Ja..alla dessa minnen...dessa guldstunder som man skulle göra vad som helst för att få uppleva igen. Värst (för mig) är de som är så vackra o var delade med någon..men som måste blekna för att jag ska orka vidare.
2008-06-27

  Elaine.S VIP
Man kommer ju inte fram till det förflutna mer än i minnet och där kan det man minns, hjälpa en i dagar som ligger framför...
2008-06-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja Du svårt att ta fatt
i det roliga igen, min
vän, jag vet precis, jag
är där! Men kom ihåg!
******Mantrat******
********************
2008-06-27

  anits VIP
Underbart vackra och
vemodiga rader
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic