Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hästarna

du är bara bäst
sa en häst till en annan
du är bara bäst




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 779 gånger
Publicerad 2004-05-01 08:23



Bookmark and Share


  fågel grå
Gnägg, gnägg..
2008-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP