Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min skugga



Av väntan

krossades

mitt hjärta



Av väntan

släcktes

min själ



Av väntan

dog

jag



och


Nu



det är bara

min skugga

som

lever







Nu lever bara

min skugga av mig

men

ingen vet det

utom jag





Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 508 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2008-06-27 00:46



Bookmark and Share


  aol
Så tänkvärt äkta skrivet från hjärtat
2021-12-10

  karenina VIP
väl förmedlad känsla av att få vara i skymundan.. alla människor är värda frontplatsen, att få vara i ljuset av sin älskade
2008-07-09

  Ronny Berk
en tänkvärd och berörande poesi...förmedlar känslor av väntan och förvänta...ja...
2008-07-03

  mare VIP
..starka rader.......sorgens rader.........
2008-06-27

  Carola Zettergren
Smärtsam skuggtillvaro..välbeskriven känsla!
2008-06-27

    Ken Cassel
Jo, nu vet jag också om det
*Ler sött*
Fint skrivet Stela

Kramar
2008-06-27

  Quasimodo
Starkt, vemodigt och vackert i dina ord här !!!
2008-06-27

  devilsangel
Smärtsamt vackert!
2008-06-27

  anits VIP
Fint skrivet dom sista
raderna,inget vet det
utom jag
2008-06-27

  Teresia Ridell
Som masken vi bär...någon frågar hur vi mår;sådär i förbi farten;och vi nickar och säger bra...men inom oss svider det.
Fint !
2008-06-27

    johanni
ingen vet det
utom jag.

Underbar text
2008-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP