Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säl samt




Vinkelaktigt yttrande

Inneraktigt tvivlande

Levande virkande

Som sälen i gadroben




Fri vers av Mr.painter
Läst 515 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-27 09:19



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic VIP
B R A
2008-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter